Dzisiaj jest Środa 19 wrze¶nia 2018
Przepisy kulinarne - Inne
1 2 3 4 5 6 7 ...
SKŁADNIKI: 1 główka młodej kapusty 50 dag pieczarek 60 dag ziemniaków 1 pa...
Składniki •  4 marchewki    •  25 dag pieczare...
SKŁADNIKI: - 25 dag makaronu (nitki) - sól - 4 łyżki zmielonych orz...
Składniki • 80 dag kabaczka lub cukinii, 50 dag dojrzałych pomidorów, 2 c...
Produkty: 45 dag żółtego sera, kalafior (może być mrożony),  3 cebule, &nb...
Przygotowanie: 30 min.Oczekiwanie: 1,5 godzinyPieczenie: 1 godzinaSkładniki na 4...
Składniki: - 2 szklanki ugotowanego mięsa strusia pokrojonego w kostkę- 2 szkla...
Składniki: 250 g makaronu falbanki lub spiralki puszka zielonego groszku 1 por ...
Składniki: • 1 kg ziemniaków • 1 duża czerwona papryka • 1 ...
Składniki • 1 ładny kalafior • 1 duży brokuł • 1 1/2 szkl.ml...
Składniki: - 1 kg ziemniaków- 25 dag kiełbasy- dwie cebule- dwa jajka- 20 dag ż...
250 g brokuła125 g pieczarekmała cebula2 jajkałyżka ojeluz±bek czosnku300 ml mle...
SKŁADNIKI: • 20 dag serka wiejskiego • pęczek dymki &...
Składniki • 650 g dobrze odci¶niętego tofu dokładnie pokruszonego lub zmi...
Składniki : * 2 l serwatki * 15 dkg szynki wędzonej * 10 dkg bo...
ciasto:22 dag m±ki12 dag masła5 łyżek zimnej wodyszczypta solifarsz:3 pory6 szpa...
100 g ryżu pełnoziarnistegook. 1,5 l bulionu warzywnego4 marchewkiduża gar?ć ¶wi...
SKŁADNIKI: * 0,25 l spirytusu, * 1 szklanka cukru, * 1 cytryna, * 2- ...
SKŁADNIKI: * 50 dag mrożonej fasolki szparagowej lub 75 dag ¶wieżej * 25...
1 rulon ciasta francuskiego30 dag ugotowanego i os?czonego szpinaku15 dag ricott...
1 2 3 4 5 6 7 ...

Ostatnio odwiedzony przepis kulinarny

Przepisy kulinarne - losowy

SOS KORNISZONOWY


Składniki • 40 g. smalcu lub margaryny • 80 g. cebuli • 40 g. m±ki pszennej • 1 kostka rosołu z drobiu • 2 szklanki wywaru • 4-5 sztuk korniszonów • sól, cukier, pieprz Etapy przygotowania 1. Cebulę drobno pokrojon± podsmażyć na tłuszczu, dodać m±ke i razem lekko zarumienić. Dodać zimny wywar, kostke rosołu z drobiu, podgotować, przetrzeć przez sito. 2. Dodać do sosu drobno pokrojone korniszony, przyprawić do smaku. Podawać do sztuki mięsa, do kotletów z kaszy lub ziemniaków.