Dzisiaj jest Środa 18 lipca 2018
Przepisy kulinarne - Inne
... 2 3 4 5 6 7 8 ...
Składniki • 2 łyżki mielonej kolendry • 1 łyżeczka mielonej ostrej ...
10 ¶rednich ziemniaków5 dag masła10 dag tartego żółtego sera1/2 pojemnika 18% ¶m...
Składniki Chleb tostowy ser mozarella jajko mleko m±ka Sposób wykonania ...
Składniki Przepis 2 kromki chleba tostowego (pszennego, a dla starszych dzie...
Składniki • 1 kg łopatki wieprzowej • 10 dkg wędzonej słoniny lub ...
30 dag tofu5 pomidorów2 łyżki sezamu1 łyżka oleju1 łyżka sosu sojowegopieprz¶wie...
30 dag m±ki15 dag masła2 łyżki zimnej wody30 dag kurek1 łyżka masła2 jajka200 ml...
30 dag makaronu2 żółtka100 g ¶mietanki5 dag masła1/2 łyżeczki bazyliisól, pieprz...
Składniki • 2 cukinie • 2 pomidory • 1 opakowanie sera tofu ...
Składniki na 2 porcje •  1 pęczek rzodkiewki    •&nb...
SKŁADNIKI: cebula - 1/2 szt jajka - 4 szt majonez - 2 łyżki natka pietrusz...
Produkty:1 kg suszonych ¶liwek 12 dkg cukru/ 6 łyżeczek kawałek cynamonu 6 dkg c...
SKŁADNIKI: * 1 golonka * 1 kg kapusty kiszonej * 500 g grochu ...
Składniki • woreczek ryżu • jarzynka mrożona Leczo np. Hortexu ...
Składniki: 2 opakowania mrożonego szpinaku (ok. 80 dag) 1 szklanka m±ki 4...
Składniki • Paczka szpinaku mrożonego • 3 cebule pokrojone w kr±żk...
Produkty: - 1 kg szpinaku- 1/2 puszki kukurydzy- 150 g pieczarek- 3 łyżki masła...
1 kg szpinaku4 dag masła + 1 łyżka1 łyżka m±kikilka łyżek mleka3 łyżki posikaneg...
- 0.5 kg umytych i osuszonych li?ci szpinaku- 5 łyżek oliwy- 3 łyżki rodzynek- 3...
Produkty: - 2 pęczki szparagów- 4 łyżki masła- 1 łyżka posiekanej natki pietrus...
... 2 3 4 5 6 7 8 ...

Ostatnio odwiedzony przepis kulinarny

Mus owocowy


Składniki:
- 1 brzoskwinia
- pół jabłka
- 1 banan
- 3 łyżki jogurtu

Sposób przyrz±dzania:

Owoce umyć, obrać ze skórek a następnie wszystko zmiksować w mikserze, dodać jogurt. Podawać od razu.

Przepisy kulinarne - losowy

Słoneczny sorbet


Produkty •  1 puszka ananasa
  
•  1 łyż żelatyny
  
•  1 łyż rumu 
   
Etapy przygotowania Żelatyne rozpu¶cić w soku z puszki (w 1/4 szklanki). Ananasa zmiksować z rumem i dolać żelatynę. Włożyć do zamrazalnika. Podawać ze swieżymi owocami.