Dzisiaj jest Środa 19 wrze¶nia 2018
Przepisy kulinarne - Przek±ski

Ziemniaki po toskańsku


Składniki • pol kilo ziemniakow • 1 cukinia sredniej wielkosci • 1 marchew • 1 cebula • kilka pomidorkow koktailowych • galazka rozmarynu • sol, pieprz • oliwa Etapy przygotowania 1. Ziemniaki ugotowac w mundurkach, przestudzic. Cebule pokroic w kostke, cukinie i marchew w plasterki. 2. Na oliwie podsmazyc cebule i marchew okolo 5 minut. 3. Dodac ziemniaki i cukinie, smazyc dalsze 5 minut czesto mieszajac. Dodac listki rozmarynu, doprawic sola i pieprzem. Zdjac z ognia, dodac pomidory i calosc wymieszac.

Ostatnio odwiedzony przepis kulinarny

Malibu techno


1 czę?ć malibu,
1 czę?ć blue curacao,
3 czę?ci toniku,
odrobina cytryny,
lód.
Ma piękny kolor, w zależno¶ci od tego, ile cytryny damy, od szafirowoniebieskiego do szmaragdowozielonego.

Przepisy kulinarne - losowy